O autoru

Najteže je pisati o sebi.  Ne volim ni da se hvalim, a ni da se žalim.

Sve do 2011.godine nisam bila domaćica. Od tada sam Slučajna domaćica.

Pišem od detinjstva. Sećam se da sam u osnovnoj školi bila član literarne sekcije, a u gimnaziji, moj razredni, profesor srpskohrvatskog jezika i književnosti, čitao je neke moje pismene zadatke u svim odeljenjima.

Red je i da se predstavim 🙂 Ja sam Radmila Čeh i to ime čujem u nekim javnim institucijama, u lekarskim ordinacijama i na sličnim zvaničnim mestima. Svi ostali, bliski i manje bliski me zovu Rada…neki i Rajka..:)

Svoj prvi blog sam otvorila davne 2003.godine na blog platformi koja više ne postoji  mojblog.hr. Pisala sam malo i na Bloggeru, i na još nekim blog platformama a od 2012. verna sam WordPressu.

Od 2017 do februara 2019. imala sam blog na domenu rs, ali sam morala da ga ugasim, tačnije da ponovo pređem na free platformu. Razlog verovatno pogađate i sami.

Pišem priče, mini novele, prikaze knjiga, radim intervjue sa poznatim i manje poznatim ljudima. Znam da kritikujem društvo i politiku, ali to ne radim ovde često.

Jedna moja priča objavljena je u elektronskom izdanju u okviru Zbirke priča sa konkursa za kratku priču u izdanju Onlajn radionice kreativnog pisanja  Cekoms Beograd ( priredio prof. dr. Darko Tadić ). U zbirci priča Pisma iz karantina grupe autora, a u izdanju Udruženja Populiarti našle su se i moje priče.

Lavica u horoskopu, ali i u životu. Pasionirani čitalac Laguninih izdanja.

Ne svojom voljom solo. Zavisna od nes kafe bez pene i od cigareta.

Hvala vam što čitate ova moja pisanija.

Možete me kontaktirati putem mejla  radmilaceh@yahoo.com

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s